Tukityökalut

Lataa ja suorita

Tarjoamme työkaluja, jotka voivat auttaa sinua vianmäärityksessä ja tiettyjen tuotekohtaisten ongelmien ratkaisemisessa.

Huomaa: Käytä näitä työkaluja vain viimeisenä ratkaisuna, jos mikään muu ratkaisutapa ei toimi. Lue kaikki ohjeet huolellisesti.

Windows

Tukityökalu (WSDIAG)

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda WSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

WithSecure™ Connectivity Tool

Ennen kuin asennat WithSecure™-tuotteita, voit tarkistaa WithSecure™ Connectivity Tool -työkalun avulla, pystyykö isäntä muodostamaan yhteyden WithSecure™:n taustajärjestelmiin. Jos asennetuissa tuotteissa ilmenee myöhemmin ongelmia, voit käyttää työkalua sulkeaksesi pois mahdolliset yhteysongelmat.

FSAUA-reset Tool

Työkalu, joka nollaa WithSecure™:n automaattisen päivitysagentin (FSAUA). Sitä voidaan käyttää, kun virusmääritykset ovat liian vanhoja tai jos automaattiset päivitykset eivät toimi oikein.

Toimii Client Security, Server Security, Email and Server Security, and Elements EPP for Computers.

Asennuksen poistotyökalu

Ohjelma, jonka avulla voit poistaa F-Secure-tuotteita tietokoneeltasi. Käytä tätä työkalua vain viimeisenä ratkaisuna, jos tuotteen poistaminen normaalin asennuksen poistamistoiminnon kautta ei onnistu.

Toimii Business Suite-, Email and Server Security-, Elements EPP for Computers- ja Elements Endpoint Detection and Response -tuotteissa.

Mac OS

Tukityökalu (FSDIAG)

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa Mac-järjestelmässä, voit luoda FSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

Asennuksen poistotyökalu

Työkalu, joka poistaa WithSecure™-tuotteet Mac-koneeltasi, jos normaali poistomenetelmä epäonnistuu.

Toimii Client Security for Macissa ja Elements EPP for Computers for Macissa.

Linux

Support Tool (WSDIAG)

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda WSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

Fsdbupdate

Työkalu, joka päivittää kaikki Linuxissa toimivien WithSecure-tuotteiden tietokannat.