Lähetä viesti

Asiakastuki

Tukipyyntö

Pyyntösi voidaan käsitellä nopeammin, jos luot ja liität siihen FSDIAG-tiedoston. Tämä tiedosto antaa meille tärkeitä tietoja järjestelmästäsi. Seuraa alla olevia ohjeita FSDIAG-tiedoston luomiseksi ja lähettämiseksi.

Yhteystiedot

Varmista, että sähköpostiosoite on oikein, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä sinuun.
Puhelinnumeron on oltava kansainvälisessä muodossa
This is the Customer Number stated in your license certificate

Tuotetiedot

Tapaus

Liitä tiedostoja pyyntöön

Huomautus: Joillain selaimilla voi liittää vain yhden tiedoston kerrallaan.

• Liitetiedostojen yhteenlasketun koon tulee olla alle 100 Mt
  • Tiedostoja voi liittää enintään 10
  • Tyhjät tiedostot hylätään

UKK

Luo ja lähetä FSDIAG-tiedosto

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda FSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

Voit luoda tiedoston Support Tool -ohjelman avulla. Ohjelma kerää tärkeitä tietoja järjestelmästäsi ja sen määrityksistä. Tietoja ovat tuotetiedot, käyttöjärjestelmän lokit ja järjestelmäasetukset. Support Tool -ohjelman keräämät tiedot tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi. Tietojen kerääminen voi kestää useita minuutteja.
Joissakin tapauksissa näitä tietoja voidaan pitää luottamuksellisina. Lue lisää Support Tool-ohjelman tietosuojakäytännöistä täältä.

Windows

Huomautus: Support Tool edellyttää, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.

1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat > (WithSecure-tuote) Support Tool. Tukityökalun ikkuna tulee näkyviin.
  3. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja. Se luo tulostiedoston työpöydälle. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.zip (tai fsdiag.tar.gz. Huomaa, että tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä koko saattaa olla jopa 100 Mt.
  4. Liitä tiedosto tukipyyntöösi. Tekninen tukemme käsittelee pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä. Odota, kunnes vastaamme sinulle.

Mac OS

1. Napsauta Finder-kuvaketta Dockissa.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Kaksoisnapsauta kohtaa WithSecure.
  4. Kaksoisnapsauta kohtaa Support Tool.
  5. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja. Se luo tulostiedoston työpöydälle. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.zip (tai fsdiag.tar.gz. Huomaa, että tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä koko saattaa olla jopa 100 Mt.
  6. Liitä tiedosto tukipyyntöösi. Tekninen tukemme käsittelee pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä. Odota, kunnes vastaamme sinulle.

Linux

Noudata artikkelissa Miten FSDIAG-tiedosto luodaan Linux-järjestelmissä? olevia ohjeita.

Huomaa: Kun olet lähettänyt tukipyynnön, saat automaattisen sähköpostivastauksen meiltä. Vastauksessa on tukipyyntösi tunnistenumero. Säilytä tunnistenumero, sillä saatat tarvita sitä myöhemmin.