WithSecure™ bekjemper datakriminalitet i Norge – og rundt om i verden

Ingen skal lide et alvorlig tap på grunn av et cyberangrep. WithSecure har forpliktet seg til dette målet i over 30 år, og beskytter bedrifter og organisasjoner over hele verden – også i Norge.

WithSecure_abstract_blue2

Fence Managed Protection for M365 - basert på WithSecure™ Collaboration Protection for Microsoft 365

Managed Protection for Microsoft 365 (MP365) er en SOC-tjeneste der vi aktiverer en full sikkerhetspakke for Microsoft 365. Tjenesten gir et strengt nødvendig ekstra sikkerhetslag for 365, som håndterer blant annet skadelig kode og lenker, ondsinnede innboks-regler, lekkede kontoer og phishing i hele 365 (mail, kalender, Sharepoint, Onedrive, Teams).

Unit central processor  chipset ram module, working lights

Kontakt vår Platinum Partner Fence

Fence leverer flere former for sikkerhetstesting til private og offentlige virksomheter i mange ulike bransjer. Sikkerhetstesting har som hovedmål å avdekke sårbarheter i det teknologiske, fysiske og administrative sikkerhetsarbeidet. De utfører sikkerhetstester som f.eks. penetrasjonstesting, Red Team øvelser, ROS analyser m.m.

Med deres SOC-tjenester bistår de våre felles kunder med å oppdage datainnbrudd og nye sårbarheter, redusere angrepsflaten og håndtere hendelser.

De leverer effektive og målbare sikkerhetstiltak som merkbart bedrer sikkerhetsarbeidet hos våre kunder. De er opptatt av å alltid øke sikkerheten og levere mer enn forventet. Både behov, økonomi, tid og brukervennlighet skal tas hensyn til når man vurderer sikkerhetstiltak. Fence hjelper våre kunder å finne tiltakene som er riktige.

 

Fence AS

E-post: post@fence.no
Telefon: 21 62 79 79

We process the personal data you share with us in accordance with our Corporate Business Privacy Policy.

La oss sammen styrke din sikkerhet

La oss hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for din virksomhet. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt så snart som mulig.