Tervetuloa regulaatio!

Location Icon
Webinaari
XM_BG

Olet varmasti tietoinen NIS2-direktiivin merkityksestä, mutta miten sovellat sitä käytännössä organisaatiossasi?

Kyvykkyyksien ylläpito on olennaisen tärkeää yrityksesi tietoturvan kannalta, ja regulaatioon vastaaminen lähtee juuri tästä perustasta. Regulaatio määrittelee pienellä viiveellä sen, mitä kukin teollisuudenala käytännössä tarvitsee. NIS2 tuo tietoturvaregulaation myös teollisuudenaloille, joille ei sitä aiemmin ole ollut. Kaiken kaikkiaan tietoturvan valvonta ja oman internet-näkyvyyden tiedostaminen ovat nykyaikana elinehto tietoverkoissa toimivalle yritykselle.

Riskienhallinta edellyttää oman toiminnan uhkien tunnistamista ja niiden minimoimista hyväksyttävälle tasolle. Toisaalta, vaatimus hyökkäysten ilmoittamisesta 24 tunnin sisällä edellyttää kattavaa kyvykkyyttä havaita ja reagoida eri tietojärjestelmissä. Ilman teknistä kyvykkyyttä tunnistaa hyökkäyksiä ja aikaisia indikaattoreita hyökkäyksestä (IoC), riskienhallinnan vaatimusta on vaikea täyttää nykyaikaisten hyökkäysten uhan huomioon ottaen.

Katso tallenne interaktiivisesta webinaarista, jossa pureudumme syvemmälle direktiivin käytännön toteutukseen. Ohitamme NIS2-perusteiden esittelyn ja hypäämme suoraan käytännön haasteisiin ja ratkaisuihin.

Esittelemme myös WithSecuren xDR:n, Co-Monitoringin sekä Exposure Managementin työkalut, jotka ovat osa direktiivin vaatimuksiin vastaamista. Näiden työkalujen avulla voit paremmin valmistautua lähestyvään 17.10.2024 aikarajaan.

Puhujat

MIkko Hypponen

Antti Laatikainen

Principal Consultant, WithSecure

Janne Kauhanen

Anna-Mari Himanen

Partner Development Manager, WithSecure

Tomi Tuominen

Ville Korhonen

Senior Sales Engineer, WithSecure

Katso uusimmat webinaarit

Liity postituslistalle!

Liity WithSecuren postituslistalle ja saat jatkossa tiedon uusimmista päivityksistä sekä kutsut tapahtumiimme!